Serigrafie tricouri

Poate cea mai frecventa utilizare a procesului imprimarii serigrafice este cea de personalizare a tricourilor. Toata lumea poarta tricouri serigrafiate, inscriptionate cu desene si texte in cele mai variate culori. Practic - prin serigrafia tricourilor - putem transforma un obiect vestimentar obisnuit intr-unul ce contine un mesaj pentru cei ce il privesc, indiferent ca acesta este de apartenenta la un grup sau de individualizare.
Putem serigrafia tricouri atat prin procedeul clasic de serigrafie cat si prin transfer de serigrafie. Putem face un logo mic, discret sau putem serigrafia tricoul in totalitate.


De asemenea gama de cerneluri folosite ne permite sa cream lucruri deosebite: tricouri inscriptionate cu cerneala reflectorizanta, fosforescenta, termosensibila (ce isi schimba proprietatile vizuale in functie de temperatura ambientala), cu cerneala cu efect de catifea (flock). In cadrul show-room-ului 360promo.ro va putem arata diversele modalitati de imprimare serigrafica pe tricouri pentru a vedea si simti aceste modalitati de inscriptionare prin serigrafie.

Cere oferta