Pungi hartie personalizate, sacose personalizate

Pentru a sprijini demersul de crestere a notorietatii firmei tale, iti punem la dispozitie posibilitatea de a fi prezent in viata cotidiana a publicului prin oferta de personalizatre pungi realizate din hartie, carton, plastic, polipropilena si materiale textile.

Pungi hartie personalizate, sacose personalizate sunt un mijloc eficient de promovare a identitatii si imaginii firmei, precum si un accesoriu indispensabil pentru oferirea de cadouri.

In functie de scopul in care urmeaza sa fie utilizate, pungile personaliazte pot fi realizate din carton texturat sau hartie plastifiata – atunci cand vrei sa oferi un cadou de protocol, sau din plastic sau hartie Kraft  - oferite cumparatorilor sau ca ambalaj pentru materialele promotionale.

Fiind solutia perfecta pentru obtinerea unui ambalaj personalizat, la preturi reduse, sacosele din hartie kraft sunt ideale pentru comerciantii de confectii, incaltaminte, pentru firmele de catering, precum si  pentru firmele de publicitate care ofera diferite obiecte promotionale.

Pungile personalizate realizate de firma noastra pot avea manere din hartie plata lipite in interior sau exterior, in functie de format, din hartie rasucita sau snur textil.

In functie de cantitatea solicitata personalizarea se poate realiza prin serigrafiere – pentru comenzile intre 500 si 5.000 bucati sau  flexografiere pentru comenzi de peste 5.000 bucati.


Pentru a pune in valoare elemenete de identitate vizuala ale firmei tale, la personalizarea pungilor iti punem la dispozitie variante de finisare constand in: lacuirea UV selectiva, embosarea, aplicarea de folio.

Cere oferta