Folio, timbru sec, emboss, etichete rasina

Inscriptionarea folio si inscriptionarea timbru sec sunt procedee de inscriptionare ce asigura o imprimare de calitate pe hartie, piele, imitatii din piele datorita efectului de scoatere in relief avand scopul de evidentiere.

Inscriptionarea folio reprezinta o modalitate de a reliefa o folie colorata in general argintie, aurie, procedeul fiind realizat la temperaturi ridicate, prin presare folosindu-se un negativ cu scopul de a reproduce elementul grafic.

Efectul inscriptionarii folio este foarte bine evidentiat datorita reliefarii specifice asigurandu-i si o mai buna rezistenta in timp. Iar timbrul sec asigura un plus de eleganta si rafinament produselor inscriptionate in acest mod.

Inscriptionari folio si inscriptionari timbru sec se regasesc la produse precum: agende, albume, tiparituri de orice fel si obiecte promotionale.

Spre deosebire de timbru sec si emboss, care imprima in adancime, imprimarea folio utilizeaza o foita, reproducand conturul elementului grafic: text sau poza.

Etichetele rasina sau etichete volumetrice cu rasina asigura imprimarea fara conditionarea numarului de culori si pe care se oate realiza orice tip de grafica se doreste. Efectul de volum este asigurat de rasina speciala care este utilizata in cadrul acestui procedeu de inscriptionare pe etichete rasina

Orice companie, brand poate apela  la personalizarea cu etichete rasina care sunt foarte apreciate si pentru durabilitatea asigurata de faptul ca sunt adezive si datorita efectului 3D, ce-i asigura o estetica aparte.

  • "Folio" este metoda de depunere in relief negativ a unei folii colorate, in general argintie sau aurie pe materiale cum ar fi: lemn, piele naturala sau artificiala, hartie / carton, anumite mase plastice. Folio este realizat la temperaturi ridicate si...Vezi serviciul Folio
  • Aceasta tehnologie permite imprimarea materialelor precum pielea, imitatiilor din piele sau hartia cu ajutorul unei prese la temperaturi ridicate. Siglele astfel realizate au un aspect reliefat si prezinta avantajul unei rezistente foarte bune in timp. Timbrul...Vezi serviciul Timbru sec