Amenajari sedii firma, amenajari magazine

Intr-o societate in care imaginea este determinanta de alegerile pe care aceasta le face, felul in care te prezinti in fata clientilor si a partenerilor, prin prisma designului sediului firmei si al magazinului este o componenta capitala in realizarea succesului.

Alaturandu-ne demersului tau de realizare a unei imagini distincte si apreciate de catre clienti si parteneri, realizam amenajari sedii firma: proiecte de amenajare interioara si exterioara a sediilor de firma si a magazinelor, oferindu-ti astfel posibilitatea sa indeplinesti cu succes una dintre componentele cu importanta majora in cresterea notorietatii companiei.

Respectand in totalitate identitatea brandului si a produselor tale, oferim spatiilor firmei tale unicitate, prin proiectele de amenajare interioara si exterioara realizate la cele mai inalte standarde de calitate, profesionalism si creativitate.

Conform studiilor de marketing, calitatea amenajarii vitrinelor unui spatiu comercial aduce circa 50% din vanzarile realizate. Marile lanturi de magazine din intreaga lume au adus la nivel de arta decorarea vitrinelor cat si a magazinelor.

Echipa 360 promo realizeaza personalizarea, amanajarea vitrinelor in conformitate cu specificul domeniului de activitate.

Modalitatea de realizare a personalizarii vitrinelor este prin colantarea cu autocolant colorat sau  printat, decupat sau autocolant translucid mat care imita sablarea.

In scopul obtinerii unei rezistente mai bune a autocolantului printat si pentru protejarea acestuia impotriva intemperiilor si zgarieturilor, laminarea mata sau lucioasa este alegerea optima.

O alta metoda utilizata de specialistii nostri este imprimarea pe folie one way vision, ce transforma intregul geam intr-un panou publicitar care asigura aceeasi vizibilitate din interior spre exterior, dar si o imagine printata foarte clara privita din exterior catre interior.

Cere oferta